Caline!Caline!de ce lovesti ,tata in lenesime?

Domnule Prim-Ministru, pana acum nu ati realizat cat de tare se „omoara” moldovenii cu munca?Abia acum se vede ,de la dumneavoastra ,cum  arata Moldova?

Eu nu ma mai mir, absolut deloc, cand privesc statisticile in care se arata ca judetul Botosani se afla pe ultimile locuri in sectorul economic,in gradul de dezvoltare,in atragerea de fonduri si este printr-e „fruntase” in somaj, in consumul de alcool  pe cap de locuitor si alte asemenea segmente care nu fac cinste nimanui.

De ce va mai mirati ca pompierii,militarii,protectia civila incerca sa stavileasca suvoaiele de apa,iar bastinasul se „patimea ” cu sticla de „trascau de sfecla!” si privea ca la televizor cum ceilalti munceau.

De la 1504,Moldova,nu a mai avut un conducator,care sa stie sa gestioneze situatiile de criza.De la Stefean cel Mare si pana astazi Moldova se afunda,se afunda si tot se afunda in mediocritate si in acel „dolce far niente!”

Ceausescu i-a invatat sa cultive cartofi ,porumb si sfecla de zahar.Cartofii si porumbul pentru mancare si sfecla de zahar pentru a face rachiu.Imi aduc aminte ca acum cativa ani in urma eram la pescuit pe malul Prutului si mirosea toata valea aia numai a borhot,credeti ca procesau sfecla pentru zahar?Nu!Pentru rachiu!Iar dumneavoastra va intrebati de ce nu se lucreaza acolo?

Iar ca incheiere o intrebare :Ce a implementat Guvernul pentru a ridica ,cat de cat, si partea aia de tara ,care inca este un colt uitat de lume?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: