Cucuveaua a fluierat in Ghencea, dar pentru turci!

Aseara in preliminariile Champions League, in meciul Steaua-Galatasaray,am avut „cucuvele” latine,ca arbitrii, care au fluierat impotriva osmanlailor.

CioBanel Niculita la faza golului, a furat vre-o 2 pasi din terenul turcilor si ca sa nu fie prins in ofside, a aruncat o oaie in directia „cucuvelei de la tusa” care a prins-o imediat si a scapat fanionul din mana!Cu „cotofana” la picior ,acesta a infipt-o in poarta turcaletilor.Bucurie mare in Ghencea! si in sufletul „cucuvelelor”, oaia era burdusita cu valiza de la Cluj.

O cucuvea mai mica tot fluiera si pentru Don Gigi!prin buzunare!care trebuie sa scoata 4 milioane de dolari sa-si plateasca „pastorii” care au infrant „legiunea turco-nemteasca”.

Si daca tot suntem romani, „capitanul pastorilor” Mirel Radoi propune sa li se ridice statui la toti romanii: Dayro Moreno, Toja,Zapata si toti ceilalti.Mirele!eu zic sa va face-ti papusi gonflabile! asa puteti sa le duce-ti cu voi oriunde in lume si sa le ridicati unde vreti voi!

Gata! cu mistoul, FELICITARI STEAUA! si „cucuvelelor”!

2 răspunsuri

  1. numai oile puteau sa aiba un asemenea noroc … bara in minutul 5 pt turci, gol din ofsaid pt steaua … restul sunt doar detalii 🙂

  2. Vor si ei statui ca ale lui Stefan cel Mare si MIhai Viteazu. Ca si ei au batut turcii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: