„Academiciana” n-a murit,s-a transformat!

Cum ne joaca natura asta, feste noua barbatilor si conform zicalei „nimic nu se pierde, totul se transforma!”, mama-natura a transformat „academiciana nr.1” a tarii( pe Elena Ceausescu) in milioane de „academiciene” mai mici, gen Alinute,blonde,pitipoance,neveste.

 Alinuta Plugaru s-a despartit de mascului ei ce-si implantase silicon in penis, acum Alinuta incearca sa „pescuiasca” un silicon mai mare, mai gros, mai vartos. Ti-as dona eu o cutie de silicoane de alea ce folosesc cand ma duc la pescuit salau si stiuca, dar ma tem ca ai sa le folosesti si apoi cand oi merge la pescuit, am sa poluez apa cu miros de ……

 „Blonda” de Ciumac sta la OTV ,exact ca si „raposata academiciana”, nu zice nimic,da din maini, zambeste iar cand deschide gura , e vai si amar ! Viseaza sa  ajunga sotie de presedinte,de presedinte de asociatie de locatari de garsoniere, ca la OTV, numai ca Dan Diaconescu cand o vedea ca nu mai da randament, ori o transforma in Elodia2 ,ori ii da un sut in fundulet si o trimite direct in strada,acolo unde este locul ei.

 Nevestele sunt intruchiparea „academicienei dictator”, sta in umbra presedintelui, dar dicteaza in toate cu idei din cele mai proaste „du-te si scutura covorul ” atunci cand joaca Dinamo!, „vezi ca trebuie schimbat bebita!” tocmai cand vorbeste Becali de victoria Stelei asupra turcaletilor si iar pierd doza de distractie.

-Dar tu ce faci?o intreb eu

-Nu, vezi draga! ca a inceput Inima de tigan???

 Dar azi le-o „trag” la toate „academicienile”!!! Plec la pescuit si imi iau cu mine si 6 doze de bere si ascult etapa de fotbal la radio!!!

 La naiba ! cu „academicienile”!!!!!!

2 răspunsuri

  1. Si sa le tragi in teapa pe toate.

  2. Mai Tzepes ,nici chiar asa! mai trebuie pastrate cateva pentru uz casnic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: