Revolutie in fotbal! Iar Timisoara?

 Nu stiu cat de indreptatiti sunt suporterii  Timisoarei sa conteste decizia FIFA , dar in al contesta pe Mircea Sandu ,parerea mea e ca au totala dreptate.

 Prea multe escrocherii sau facut in fotbalul romanesc post-decembrist si intotdeauna au avut „girul” capilor fotbalului romanesc.De la transferurile buclucase de dupa CM din Italia 90 si pana a decide campioana ,toate au avut un substrat, care de cele mai multe ori a fost BANUL!

De ce sa nu recunoastem ca este nevoie de o schimbare la sefia FRF? E logic!schimbul de generatie in conducere trebuia facut mai demult ,dar capii erau destul de bine infipti in fotolii ca orice miscare  de rebeliune s-a terminat in stadiul de dorinta.

Eu, ma intreb cine ar putea prelua sefia FRF? Lupescu?Popescu?Prunea? ultimul nu cred! e prea smecheras si nici nu ar duce fotbalul mai sus,ar trebui un om cu valoare si recunoscut pe plan international.

M-as incumeta sa-l girez pe Gica Hagi, dar in jurul lui ar trebui sa se formeze o echipa de oameni care sa nu aibe interese personale , ci doar interes pentru fotbal!

Sa vedem cum vor decurge lucrurile…

Reclame

2 răspunsuri

  1. nepasare, din cauza asta s-a ajuns aici… s-a ajuns ca un strain (Zambon) sa faca legea in Romania asa cum vrea el, de ce ? pentru ca are/a avut bani ….

  2. Adriane , ne ducem in jos in fotbal si asta datorita mafiotilor din fotbal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: