Sa-i dati bani lui Zoso, pentru campanie!

 Am urmarit asa zis-ul scandal provocat de Zoso si gogomania celor de la Antena2, dar nu despre asta este vorba, ci de campania Ministerului Suge Bani si da o Lae( Ministerul Sanatatii).

Au facut campanie cu Raduleasca si nu a urmarit-o nimeni! o campanie terna si stearsa care nu zicea nimanui mai nimic, poate doar daca-ti cobora privirea pe chilotii rosii, dar nu ajungeai la subiectul „fumatul dauneaza” ci doar gandeai:”ia uite-o si pe asta!iar e dezbracata”

Zoso, cu parodia lui, a mediatizat Campania anti-fumat, mai mult decat 100 de vedete despuiate la un loc, si atunci ma intreb:

La ce a folosit o campanie la care nu se uita nimeni?doar la „palmat” banii din bugetul Sanatatii, la ajutorarea saracutei de Radulescu? si la prostit romanul si Romania? Oare nu era mai bine daca o asa campanie se derula pe net?pentru ca aici se gasesc mai multi tineri decat in pietele din Bucuresti, unde sunt puse afisele cu campania. Si nici nu cred ca se ridica la costurile platite de Minister pentru publicitate!

Asa ca! mai bine ministerul ar lua 10 blogerii cu trafic mare si alte 10 site-uri populare si ar face o campanie” beton” anti-fumat!

PS:nu stiam nici eu de campanie, pana nu am vazut-o pe net! si ca mine mai sunt multi!nu ca de acum am sa ma las de tigara, dar informatia curge mai repede pe net decat pe strada!

Prin urmare sa-i dati bani lui zoso pentru publicitate!!!!

2 răspunsuri

  1. zoso e un fatalau cacanar care nu are ce face, sa ma pis pe el

  2. Mai, gugal.com de unde sti ca zoso e cacanar?l-ai sters tu la cur?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: