„Te fac” o vrajitorie?

Televiziunea aia arabo-tiganeasca Al Jazeera, spune ca ” romanii se duc la vrajitoare cum se duc occidentalii la doctor”.

Mai! camilosilor, da! voi aia care transmite-ti din cocotier ca inca, nu v-ati dat jos din el! da! voi aia care va stergeti la cur cu frunze de palmier uscate, ca hartia igienica o importati din „tara vrajitoarelor”! da! voi aia care a-ti studiat in ” tara vrajitorelor” si a-ti ajuns doctori, pentru ca acolo scoala se rezuma la sapat gauri in pamant ,poate-poate o iesi petrol!Voi, v-ati gasit sa vorbiti de Romania?Voi ?

Voi, cei care inca va ucide-ti femeile cu pietre? care taiati mana celui care fura? care mancati cu mana( cu cea stanga! pentru ca  dreapta e ocupata cu scarpinatul la coaie)? Voi, vorbiti?

 Este adevarat, unii romani se mai duc la alde MamaOmida, Rodica si alte ” magiciene”( era sa spun academiciene), aia mai fraieri, desigur! Dar in nici un caz, nu se duc sa-si trateze bolile la ele, se duc sa asculte vorbe (  chiar daca nu sunt adevarate) care ar vrea sa se intample, asa cum si voi mergeti la Mecca si ascultati vorbe din Coran si sperati sa se intample!

 Daca as face o „vrajitorie” si ati ramane fara petrol, punem pariu ca a-ti da ,Rolls-ul pe o camila si a-ti veni la Dumnezeul vostru sa-l rugati sa va dea ploaia?

 Asa ca Al Jazeera se poate compara cu OTV-ul romanesc, doua televiziuni egale cu ZERO!!!

2 răspunsuri

  1. :)) Cornele, te-ai aprins astazi, dar mare dreptate ai.

  2. Da, ma! cand vezi o televiziune de cacao, ca te face de ras pe tine ca om si in ansamblu intreaga tara, cum sa nu-ti sara mustarul?
    Cand vezi pe aia cat de cocalari sunt cum sa nu sari in sus?
    Ce mai amarnic, pentru noi romanii?
    Nu luam atitudine!Pacat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: