Profesoriada!

 Am ajuns să punem în practică, şantajul, cum se apropie alegerile cum intrăm în grevă şi cerem drepturi, îndreptăţite sau nu!

 Au fost poliţiştii în greva, acum se răscoală profesorii şi apoi vin toţi bugetarii la rând. Toată lumea crede că bugetul statului este fântâna dorinţelor sau izvorul minunilor, cornul abundenţei dar în realitate e doar o punguţă cu doi bani.Dar să revenim la profesoriadă.

 Personal, sunt dezamăgit de acţiunea profesorească, cei pe care îi consideram un simbol al deşteptăciunii, al tolerantei, al culturii s_au dovedit doar o tagmă  a celor ce văd interesul propriu.Domnilor, în România şi aşa nivelul de trai este extrem de greu, de ce vreţi sa_l îngreunaţi şi mai mult cu nişte cereri aberante?

 De unde să scoată guvernul banii necesari pentru acoperirea, cererilor dumneavoastră? Să ia de la pensionari? să micşoreze alocaţiile copiilor? Ministerul Educaţiei să nu mai modernizeze şcolile pentru a putea achita salariile dumneavoastră?

 Nu ştiu ce să zic, doar că m_aţi dezamăgit şi nu doar pe mine.

Reclame

6 răspunsuri

 1. Dar, tu! ce te bagi, ba! crezi ca esti mai destept?

 2. Cred ca actiunea profesorilor era indreptatita daca cererea lor se situa undeva pe la 10-15 la suta in privinta majorari salariale.

 3. Poate ar trebi sa scri despre spaga data profesorilor!:))

 4. @ un profesor: Destul de deştept să văd ipocrizia unora.Şi o părere personală, eşti profesor cât sunt şi eu ministru!
  @Geta: şi atunci efortul financiar era destul de ridicat, nu mă apuc de calcule dar cred că efortul era de peste 1 mil. de euro lunar. Poate că greşesc!
  @ elevul silitor: poate ar trebuii să fii mai atent la scris şi apoi să devii un elev silitor!

 5. Cererea profesorilor este indreptatita in egala masura cu cererea multor alte grupari profesionale. Ca sa poti primi ceva-ceva, conditia de baza este sa ceri.

  Problema a aparut in momentul in care niste nemernici sus-pusi au spus ca e fezabila solicitarea lor, in loc sa readucă reprezentantii profesorilor cu picioarele pe pamant.
  Si odata ce spus DA, era de asteptat sa apara proteste…

  Cat despre tagma profesorilor, „simbol al deşteptăciunii, al tolerantei, al culturii” , oriunde vei găsi şi mume, şi ciume. Că doar oameni sunt şi ei!

 6. @otilias:Poate că greşesc, dar în contextul actual când economia e în criză, tu să ceri drepturi aşa de mari, mie îmi pare o mare neruşinare. Mă repet! poate că greşesc, nu ştiu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: