România, obeză? sau numai parlamentarii?

 Citind acum de dimineaţă ziarele regionale de Iaşi şi Botoşani şi uitându_mă la fotografiile ce ilustrează articolele, am constatat cu greaţă că mai toate imaginile erau cu parlamentari obezi, exact OBEZI!!!!

 Atât de urâţi erau in fotografii încât înclin să cred că ăştia sunt adevăraţii cocalari ai României, jumătate din poza era ocupată de burdihanul respectivilor, un sfert de guşa enormă şi restul era o masă diformă de carne.

 Acum nu ştiu ce să cred, dacă onorabili conducători arată precum elefanţii, oare cetăţeanul de rând are măcar jumătate din greutatea parlamentarului? Se trăieşte aşa de bine în România încât concurăm cu americanii la nivelul de trai?sau numai pe segmentul alimentaţie necorespunzătoare?

 Nu am văzut în alte locuri pe unde am mai călătorit, la televizor sau prin ziare asemenea imagini dezgustătoare cu reprezentanţi ai poporului ce depăşesc limita bunului simţ şi ceea ce este mai interesant este că şi tineretul politicianist tinde spre aceeaşi obezitate excesivă, cum intră în politică, cum se umflă şi la propriu şi la figurat.

 Interesantă ar fii o statistică sau un clasament cu cei mai graşi parlamentarii!Hai, că vă dau idei pentru alcătuirea unui top, ce numai topul celor mai bogaţi din România să aibă succes?:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: