Bello, giovanne e abbronzato!:) Barack Obama!

Queste sono parole di Silvio Berlusconi!

„ Frumos, tânăr şi bronzat” sau „bello, giovanne e abbronzato” sunt cuvintele lui Berlusconi despre Barack Obama, noul „ number one” de la Casa Albă!

 Că aici în Italia s-a făcut un pic de vâlvă despre „gafa” premierului italian şi se râde  pe seama asta , nu e nimic anormal, chiar şi CNN-ul spune că a fost doar o glumă care a făcut lumea să zâmbească.Dar eu vreau să pun în context fraza „frumos, tânăr şi BRONZAT” la români. Noi dacă am avea la conducere un preşedinte mai „bronzat”, toţi ar spune că suntem conduşi de ţigani! de parcă nu ar fi asa!!!:))

 Dacă eu aş spune unui rom că e „bronzat”! atunci ar sări în sus toate ligile şi paraligile rome că sunt xenofob, că vreau să extermin romii din lume, în unele momente zău că aş cumpăra din banii mei bucata de pământ în Africa! pentru ei!, dar uite că la americani nu e aşa, oricât ar fii el de negru, tuciuriu sau bronzat dacă munceşte este apreciat, la noi când o să se întâmple aşa? să muncească romii?:)

 Personal, eu m-am săturat să văd la televizor, aici în Italia, în fiecare zi căte o „greşeala” a bronzaţilor şi atunci cum să ai înţelegere faţă de ei, cănd îi vezi că fură, că trăiesc în tabere la marginea oraşelor şi că mai toţi oamenii sunt îngrijoraţi de apariţia lor?

Aşadar, ca să ajungi un „bronzat” bine mai trebuie să şi munceşti pentru asta!

Reclame

Un răspuns

  1. Doamne, asta ne-ar mai trebui! un presedinte bronzat, ca in rest avem de toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: