Bestial!!! Mazgalici îi fată!

Adevărat, vorbesc! Mazgalici „îi fată”! şi toată reţeaua lui de blog-uri( făcută în stil mafiot)  http://mazgalici.ro/, http://animalici.ro/, http://zambarici.ro/ este condusă de Dona Slobozeanu-Moldoveanu, aka Mazga.

Închipuiţi-vă, o asemenea reţea, condusă de un bărbat! Nu se poate! Pentru aşa de multe idei şi să ţii trei blog-uri, neapărat trebuie să fii fată!!! „să-ţi fete” mintea în fiecare clipă o idee pentru posturi şi cum un bărbat nu poate „făta”, atunci trebuie să fii femeie! Aşa e Mazgalici? am dreptate?

Ştiu că pe el nu-l doare dacă îl faci homosexual, moldovean( chiar dacă nu e din Moldova!), prost, incult s.a.m.d., nici nu este!!! dar spunei că e fată şi ai să vezi cum urlă, că o femeie care „fată!”

Şi dacă el a organizat concursul „ Înjură-mă pe banii mei!”( nu pe banii mei! pe ai lui), acum aveţi ocazia să-l înjuraţi şi premii să luaţi. Ce, numai el să-i mâzgâlească de cacao pe alţii!!! acum aveţi ocazia să-l mâzgâliţi pe el, la voi pe blog, de cacao!

Acest post participă la concursul organizat de „ vecinul meu de blog” Mazgalici!!! http://mazgalici.ro/2008/11/14/concurs-premiu-hosting/

Baftă!!!

3 răspunsuri

  1. unde sunt alea de cacao? vble de dulce :))
    ca sa ii sara pateu din ficati…

    e prea low asta… necenzurata e ok

  2. Nu prea ai haz in ce scrii prietene…….

  3. […] ,  bloghita.haipa.ro, cornel36.wordpress.com , http://octav92.blogspot.com , etienneignat.com, oykynawa.wordpress.com,  […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: