Prea, lung titlul!

Voiam să scriu postul cu titlul ăsta:„ Şefu! nu mai fugării măicuţele! că te vede Doamne-Doamne!” sau „ Atunci când nu fugăreşte fotbaliştii de la Steaua, Becali, fugăreşte măicuţe!”. Aşa este ca titlul ar fii lung, pompos, scandalos, cancanistic? dar ar aduce trafic!

Hai, să lăsăm asta! şi să vorbim despre ceea ce am vrut să scriu, de Sfântul Becali! sfântul banilor ,al oilor şi al ciobanilor, latifundarul din Pipera care pozeaza în apărătorul religiei, în ctitorul de biserici, în omul cu biblia în mână, toate astea până în momentul în care interesele lui se intersectează cu biserica, iar biserica pune în pericol interesul personal. Şi cum nu-şi poate pune în pericol imaginea, chiar acum în preajma alegerilor, Becali, trimite clanul şi agiotanţii pentru a executa treburile murdare.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul celor 17 măicuţe de la Mănăstirea Christiana, fugărite cu buldozerul.Ce s-a gândit Becali: pe dolari nu apare chipul lui Dumnezeu, ci al lui Lincoln. Aşa că mai bine mă închin dolarului că e mai aproape de buzunar, decat Doamne-Doamne,care e acolo sus!

Dacă vom vota mereu hoţii, chiar că ne merităm soarta!

Sursa: http://www.cotidianul.ro/clanul_becali_a_alergat_cu_buldozerul_17_maicute-65157.html

Voi ştiţi un candidat care nu e hoţ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: