Televizorul, sursa românilor de distractie…şi prosteală!

Jenantă şi penibilă grila programelor româneşti, mai ales in prime-time, în majoritatea zilelor săptămânii. De atâta butoneală a telecomenzii şi schimbare de canale, te plictiseşti!

Dacă a fost Paştele catolic, am avut mai mult timp la dispoziţie, pentru televizor şi curiozitatea m-am impins să văd , ce se dă la televizor. Vorba unui amic de al meu, românul preferă „pâine şi circ”! Emisiuni cu caracter de scandal şi ştiri de senzaţie, asta preferă românul!

Mai important pentru toţi e arestarea lui Gigi Becali sau a lui Cornel Penescu , decât starea proastă în care se află Sănătatea în România. Mai multă curiozitate şi implicit audienţă, aduc aventurile amoroase  şi spălări de chiloţi în public, decât starea proastă a economiei! Ce-i fute grija pe români de drumurile proaste  din tară?  mai bine se uită la accidentele produse şi date la ştiri!

Uite aşa,  mai trece o zi din viaţa românului care uită de sărăcie, de griji , de nevoi. Lipsurile se „evaporă” la  gândul unora că: „uite sunt altii şi mai proşti şi mai săraci ca mine”! Ce contează că pune pe masă doar pâine, mai adaugă o bucată bună de circ de la televizor şi masa e gata!

Am inchis destul de repede televizorul şi m-am apucat de citit bloguri, e mai relaxant!

Reclame

Un răspuns

  1. 🙂 pai na trebuie alimentata si mintea omului …. ca na daca tot ii tinem in prostime macar sa le dam ceva usor de digerat ca sa nu mai apuce sa gandeasca … mura in gura ca la bebelusi ca asa sunt mai usor de manipulat! si cum alternative momentat nu sunt … mai bine fara tv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: